Unik tandtråd marinerade hela flaket av färs

Min lagom blöta bok samlade klockor i ett skåp av blommor på en trappavsats i Berlin. Tryckte inte på knappen förrän ladugårdens skogsvrå mullrade fram ett tyst jaguar skrik. Tänkte att korgen skulle vara genomskinlig trots blåbärsregn. Den platta torktumlaren skrockade och fyrade av tre magnetiska torskar i ett ställ av patrask. Paraplyet meckade fett i yrvädret så skidorna pantade tornet medans underjorden grävde lakrits i persikodalens. kamratposten ringde och ville ha sin randiga pistol i ett skrin av talg och nötter (som dansade i mjäll).

dansa polka bak o fram

rutten lukt spred sig i köket där elefanter jonglerade med kokosbollar som ja bakade på julafton för att alla skulle få julstämning i brallan o glömde smöret utan kaveln som hoppade runt på tå o bad om en vals utan att kasta av sig skorna o flaxa som en katt i en skattkammare. bulleribulleri kock utan mockaskor på en flygande tavla av kaviar i din lilla hand där morgonsockor inte alla som alla andra bär i den här sagan utan ord. hundbajs, kvastskaft, järnvägar också! utan alla katter skulle vi inte dansa rumba i vasken på fredagen då vi trodde att loftsängar hoppade på fyra ben o alla andra skrattade ikapp som om det vore en tragedi. luktar såå gott såå gott...

Bestämd plats i kastrullen för alla om vi ska spränga katter i en fåtölj

Foten luktade pollen och jag minimerade hela alltet och låste in det i en nöt som jag la i din kalsong. Funderade ett tag innan ett oljud större än en soppa bildades på odenplan. Du skulle trampa ner i ett gyttjebad och massakera kakorna och bullarna till en stor fingerborg. Jag satt och tittade på yxmördarnas fotboja i det mörka morgonljuset. plötsligt kände jag en morot och hennes faster kasta sig loss från skeppet i en lian gjord av stearin och chokladströssel. Backade försiktigt och fastnade ljudlöst i en ostmacka.

glöm inte pannkakan under bordet


sitt inte där o gråt över spillt vetemjöl när du bakar din pannkakssmet som du aldrig gjort förr utan glömmer bort att vispa ägget lika snabbt som en virvelvind smeker din kind i ett gårdshus där alla tak ramlat ner igenom kakelugnens högerficka. gumman sa att om den en gång fall så tro på gud almighty när du spelar pingis i gratängformen en dag som alla andra dar i juni 1976 utan pulvermos i pannan. går du till vänster kommer du se alla dom små kringel krokiga häxnäsorna som vi slängt i sopstation på marknaden utanför egyptens alla pyramider som inte fanns utan det var bara trams om du gått över huvudbonaden till farmors fina kavaj där fläckarna går att ta bort men du vägrar eftersom du gillar att lukta majs.

Lost in a shoe in Amsterdam

Utan yoghurtnisse var jag förlorad. min kappa flockades kring ingången till hongkong. Min ytliga rustning gjorde mitt torp till en idrott, orkade inte bry mig. Festen tog slut först vid början, jag beklagar att jag typ är en pillemarisk giraff med en gaffel. i ett pannkaksgalleri trippade små fuskgrävlingar snabbt upp mot eldberget. Fick tag i en sockerkjol en gång som jag kokade så det blev gröt i en tratt i cykelhjulet. Puff i gäddan som i en fyrkant bubblade utåt förbi korvkiosken.

puckelpung packar ihop sig för dagen


tror du ja vill lukta på den gamla snasen som legat o mjölat mäst hela dagen medans du går omkring i lera som du tror du hittat i munnen på den lilla dvärgen under soffan där det luktar lite mök i nattetid under mazeltov främjandets shlagerfestival som vi trodde möglade ikapp med lussebullens nyklippa lugg. ja tror på det ja tror ja vet. hunden sprang utan armar o nyckelben bakom bensinstationens gångtunnel som fanns i kiosken bredvid där mamma lagar hummus i din näsa. fjöl av utan att kasta yxan i ån. so what what in the butt??

Fingret på flykt

http://www.youtube.com/watch?v=pPOfiUt5f6k Jag när jag använde min balettkjol som toapapper

Krabaten tjoflöjt långkalsong dr mr Berko

Äter av en flygplats som har fem kilogram med badkalsonger på tånageln. Inte varje dag man får slicka upp lite taskmörtar i kall kaviar. Nänänänänä titta nu vad du har gjort lilla flingmonster, mitt yrvakna hönshuvud talar i tungor och piskar mig bakofram tills jag faller baklänges framstupa över stupet i gropen. Hett kalas, sa triangelmolnet och postade tvestjärtar på en automatisk bredgradd i fina tallrikar. Skrumplevern håller på att explodera så håll i hatten och akta hattifnatten för han har siktat in sig på morbida ylande frimärken och vinglaset placerar dig i ett ytterfack. På gröngårdsvägen hängs alla sengångare på telefonledningarna så att de ska få lagom mycket näring i horhusets nagellackstavla.


spela ping pong i morgonstånd

luktar lite ruttet bröd under kaffekoppen som stod på en häck av hundgodis, varför ska vi åka linbana i farmors garderob utan flytväst? ja vill ha kaffe sa frugan till saftblandaren som hade tappat örat i en askopp där vi fimpade gamla trosor... du ska inte veta att du tror vad som hände när fiskskålen rukkade på möhippan till le pork and babbsan. ytterst lite majonäs på min grind om ja får be o böna så glöm för guds skulle inte handen i hansken.


Har nyss tagit kort på ett par bullar i en lian

Ditt svin, dina skor utan fötter har inga knappar under orkanen som inte har några grusiga kanel stenar. Jag och snusmumriken tog en avstickare som var värd en massor av kolapapper. Plocka upp balkongen och häng musikern som bara ställer till med busstrafik!!!! Mitt stjärthål svider, barriären har brustit och jag är nu naken, sårbar inför konserten av hattifnattarna. Ta min fiol och skicka självlysande pistoler till affären så man kan äta på toalettstolen i fred. Förlåt jag är lite arg, var glad tidigare idag också så vi byter till nästa kapitel och blundar och tittar på fiskespöets blommblad i betong geten.

smuff:a



den lille snilleblixten gav sig av utan många fickor fulla med kvastskaft som en dag seglat långa morrhårs gata fram utan att glödlampan fastnat i granen som barrade så man kunde tro att han suttit o läst morgontidingen för länge för om du en kväll läser morgontidning kan du hastigt slappna av imellan varven på mopeden där inga barn får leka utan bara använda flytväst, simma lugnt sa fisken som blivit hooked up av en fiskmås där alla jublar snabbare o snabbre varje gång någon dör utan att säga hej när du hoppat äver graven i min gravade lax. ring en tax o fråga om ja får skicka ett fax ibland har vi ett jävla flax o rimmar till max. så vakna inte med ögonen öppna som jordgloben snurrar under min fläskläpp som plötsligt expoldera och allt uplöste sig till en enda stor bongotrumma som flyger dåligt i många vädersträck innan klockan slått hundar ur hagen.

Bacon i ett gitarrfodral super en boll i sparrisform under bordet

RebellRobert hade ett racket över till biljonären i Indonesien. Jag byggde en sax av alger och offrade tangatrosor till räven i farstun. Kom inte hit och säg till mig att snurre sprätt har en ballong av sten som täcker ett tåg med blommiga böcker på gruset. Min indian i sängen torkade snabbt upp palsternackan och skeppade leverpastej till den nakna kärringen i häftstiftet stora nagel. Ylande sprang jag över till runda strået, det var något som inte stämde, men du hade fel!
Lägg Torstens pappersanka i kinsesens blåa pall så ska du se att eldsvådan fungerar.

Smatterpatte

Testing Testing. Alla sjunger på en sång och du tror du är lång jag ska ge dig en långkalsong när du blir 4 år.

Leksaker på månen



Ett mycket speciellt ögonblick i mitt liv. Efter detta gick jag och plockade en bastu på ett tak av fänkål.

Dagens outfit

Jag valde denna outfiten för att min pappa skulle tycka att staden vi lagade var utan röda militärer i en mjuk vinflaska. Spill banala milligram över utropstecknets vackra basketkorg.

illa fiskar ingen hare

gör inte bara där, stå också. lämna det bra bakom huvudflötet o kasta dig in i en vals med alla gorillors mogonstånd.
ingen trodde väll att jag skulle ramla av hatten om du sa att ja luktade som din mormor vid 20års ålder. alla katter rakar stjärthår o du glömde att du fanns under den lilla stenen. inte illa bajsat sa han som pinka i kors. fan svampen tappa huvet så fort dörren klev ut igenom rummet o nej jag jobbar på min brygga ja ja fokus på gravstenen som var på bröllop ingen fattde varför han skratta när han var så blå. nu glömmer vi morgon dagen o tänker att idag är ju en ganska grå natt utan hatt.


Fylld av hundmassa

Gonorre på taket. Lägg mig ner baklänges på bokmärket så ska du se att raderna fladdrar så att man kan kopiera den öppna dörren med en cylofon. Djungel uttern pillade muntert på pungen i alla väder. Du, kassen och älvan torterade den stolta piraten tills nian kom och sa att tegelstenen loggade ut imorgon.

Ett litet svin som pulveriserades





Ja här ser ni ju då ett typiskt exemplar av anal rectumus fiskmåsus Tidningspapper. Jag spelade golf med en sån för ett par ljusår sedan. Inte för att skryta men jag manglade min tvätt alldeles själv idag utan någon tejp och min ring av torkat snor gav mig ett lavemang som hette duga. Drömde om en högtalare och den klassiska attrappen i fångenskap hade en infektion av smör så ton med gasiga fjädrar nålades innan vi uppnådde det vi menade med julgrans stetoskopet. Ge den ett gram lådor så tänds nog ubåten ur sin eviga dvala och tjuter så kaninernas talan falnar mer och mer i miniatyrens tidsålder av grönt........ HJÄLP!

Ärtsoppa är ...

Ärtsoppa är full av missiler som finns i en shubbe

Fläsktant äter upp små dallrande piskor så det spills över hela kotlettens yngre taxichaufförs monster!

Köttbullen flyger långsamt under duken av frigolit så att alla undrar vart tecknet till farmor och tok hundens majestätiska fil-kvarn tog vägen. Limma mig upp på en klättervägg och sätt på tyget i containerns mörka lila genomskinliga fingeravtryck. Ska vi akta oss när jobbet attackerar korvmojjen som en hamster!? Tycker tanten. Tryck ludret mjukt över sandpappret så ska du se att du blir lös i magen. Jaga underlivet men tappa inte fettet och åk för bövelen karusell innan klockan och oraklet missar fiskstimmet. I alla fall så skulle du & giraffen åka med pojken och hjärtat i det rostiga skeppet över en gräsmatta full med biografer. Fylld allé åskade så hela världen tippades över och du, ja du skrek så underligt så jag tappade fimparna över gula doktorns öra som fastnade under lavendel plattan jag så omsorgsfullt hade stoppat om, nej stoppat ur eller in, jag vet inte. Spelar ingen roll längre för jag åt en stjärtmarinerad folköl till ett stort glas med googlesaft. Puss på linsen under lövets pinniga maskros tutte. Lagom stort är inte bäst utan du är en häst som har pest och jag börjar det hela med pajkastning.

räserbajsflingor

åh vilken underbar dag sa den smörstekta slaskpatten när han åkte berg-o-dal bana i kohagen, grodorna kvittrar o hästen gal. ja vill åka baklänges fram sa den lilla rumpnissen som fastnat med foten i taklampan. hur hamna du där undra frigolitbiten som förvandlas sakta men snabbt till det du inte ville vara den där söndagsmorognen när du vaknar o toapappret är slut ungefär som när madicken hoppa upp från marken utan att tänka att hon skulle tala innan hon tänkte vad hon inte han tänka. det är inte alltid svårt när det är lätt utan det blir lätt rätt i framändan. men ja vet att om du går samtidigt som du står stilla så kommer det gå underfär som en tomte på skridskor under midsommar utan nubbe. skål under kjolen!

spreed your words mr klister

han hade inte alla getter i stekpannan sa en vis gammal uggla till farmors nyckelskåp, för det är inte alla som langar ketchup genom näsan o står på två ben utan att ramla ut o in på den lilla musens musmatta som fångar gädda i stora moln av spenat. för här av häpna man ska inte hoppa över bäcken förns man har torkat sig i stjärten, då den kan bli lika röd som sommarsolen värmer mitt feta kadaver. alla gillar glass trodde ja sen en dag ja fick stå där ensam på potatisplätten o rulla lilltån i smör, nej nu vill ja olja in lyckstolpar med majonäs så dem skiner lika bra som horans bling bling tuttar.

Ja som ni hör. jag är sugen på mat...

Bröstmjöl

Jag vaknade och satte en kopp på toppen av snoppen. Jag matade tekoppen med iver och slängde halsdukarna mjukt över falukorven som skrek som en stucken julgran. En fickplunade samlade kottar på berget av glas hon tappade när hon sålde as hård glass ur en julkalenderlucka. Barnsligt och dumt men jag trodde att det var du som satt på kortet i pillret.. Jag menade aldrig att skjuta kärleken av banan. Natten målade oljan ur fiskespöets sångfågel och micron onanerade fem gånger så att tavlan kastades om i siffrornas mörka knullrum. Ilsken gnagare muckade i hissen och sydde fast mjölk på sladden som stack ur sjön

Jag tycker inte det är rätt längre. Ge mig fel gris!

Molekyl i ett schema från en lapp i pratbubbblans fina läpptorn. Milslång tafatt julgran mosades av fraktalmattor av ett yttre rullbord som gick vilse i pannkakans armbandsur :P Säg ett kvistfritt kvastskaft fem år i sträck så ska jag köpa dig en krämbulle i en minitomtes workshop. Kall diskborste langade blommor i rörets avbild av jesus mamma i en blåbärspaj.

Nummer 6

Skrimmelskrammel. Välkommen till ett djupt hål som jag ska öppna åt erat håll. Min kompis menade att fågelskrämmor inte kollade med vodkan utan misären speglades i det falukorvlånga konstgjorda toapapprets teater. Missa inte slutet av börjans blinda mobila tänkande. Världen som önskar ett dyrare matrum kastar om sig så könsord och vanmakt steks lagom länge i min stjärt av stål. Jag saknar det lila, stilla, magra, tunga, iskalla fingeravtrycket Björne brukade minimera så det målades och tömdes på djungelvrål. Ska vi mötas senast igår och fånga bajsmaskens bultande torskhål? Ok, töm mig. Glöm mig. Mata mig.

Välkommen till vår blogg, smurfa loss vettja!

made by roxie och angelica.

RSS 2.0