Fåntrattspaj

Min pantflaska stekte toalettpapper så det snurrade i rälsen. Nakna malmötanter deprimerade grisen av lotteriet. Magnetfält bildades och jag torkade musiken så gunvor log och cyklade till konserten av rödluvan.

Vi friterade ostbågar utan skokräm och la dom i en byxlös burk

Stod i ett hörn av pappersmuggar medans jorden spelade mandolin i en undervattens bassäng som skapades ur en stor stjärtstrimma av guld och plocka blåbär medans klockan slår tolv kan vara läskigt om man inte har galosherna ut och in på huvet när man sjunger mors lilla olle fast på spanska i en kör av dvärgar och en tanig dvärgpudel som luktar som när jag duschade 1975 med kläderna på fast kastrullen där den borde vara! Eller icke vara? Det är svaret på din gåva som gud gav dig för inte alla tror på tomten. En pannkaks man i strumpbyxor glömde sina bollar i glaskows farligaste tepåse gjord av blöjor på päls o utan en komiker i bakfickan av rektums lilla vindsvrå så säger jag inte mer. Ät upp maten utan att simma med flytbrygga på ryggen där trosor vill ha hemd på alla smekmånader dom utsatts för på hotell la mour. Du får klämma vart du vill om jag får åka rulltrappa med din navelsträng i gardinstången. Jag har bara en räserbajsflinga kvar att stoppa i automaten, det blir inget mc donalds idag.

kalsongluder

Haha Kung! :) nu kommer en du inte är beredd på. Nisse kliar sig på pungen med inbyggd mikrovågsugn, utan tre siamesiska vattenskallar som sopa banan av chokladmousse utan permanent växelspak i en långsam tango med fredspipan i högsta hugg! Glömde putsa klitoris innan utställningen, pannkaka utan grädde. Jag får spader och kastar mackor på alla dårfinkar som inte gillar snusk och vattenkastanjer. Nej nu är det sista ägget stekt! Bara en dag kvar till armageddon. Halleluja!

RSS 2.0