Snea som gurkolja

Tekoppen reflekterade en teflon magnet med yra små hundar på en karusell med grisfötter och kanderade strumpor. Likt en fågelskrämma på ett annat plan i figuren av fjädrar satte jag muttern över pianot och alla som var friterade gömde yxan i tandtråden så hårt och blött som pistoltjuven i marängen. Oskar tömde jorden på allt blått & minimerade facklan men det var inte yoghurt som tappat krokodilväskan. Väntade bara på att köttbulls-Leffe skulle komma och rädda reptilen som var en korsning mellan chokladfudge & maskrosungar. Femman monterade ner tullen sen upp över hörnet och ungdomen trasslades in och ut av isterband och tändsticksaskar. Baskern var grötig och artisten som torktumlade fjordingen blev maläten och somnade på ett fat med skridskor.

Bubba




Mina ballerinaskor tappar byxorna i ett fat av akvarium plack. niohundra tusen mikrofoner rullade fram över tetris i ryssland

Milli Pilli högtalare i fatet av en pirat

Sätt foten längs högersvängen upp mot horhuset i yttre bokens atmosfär. Mosa pantern så farmor rakar av sig byxorna i ett vattenfall utav persikor som ropar hej till alla zombies som ska till söndagsskolan. Min farmors taxichaufför manglar sina hundar utan att lägga plåster på dem sen. När det kommer en midsommarstång på bussen brukar jag lägga upp mina tånaglar på ett fat och snorta dem tills alla barnen sprungit runt som yra höns i en myrstack på en bergsplatå i en låda full till bredden av mask & brylékräm. Djungelolja & wunderbaums i en hel hög av grisfötter och jag snubblade i superlimmet och blev fast där ett tag tills rymdstationens grötprinsessa kom och trollade fram tre stycken rygglösa grodor som seglade på en bit kartong i diskhon. Drack mitt te och dansade lite till techno medans jag rakade bort håret från tungan i ett enda svep som när kräldjuren massakerar alla dromedarer i vinden som luktar FÄRS!

Socker som hade lingon i fruntimret av plast

Djuret lockade tidningen som ett läppglans jag hörde i läppen jag strök mot punghåret i ett hårt skal som hade samma konsistens som grönmögelost. Citrongul ängel torkade upp mig på väggen och kastade köttbullarna så hårt i livmodern så hyenorna dog ut och indianen åt frukt på ett berg som saknade morgonrock!

Sabeltandade urskogs juver trafikerar malmös svettigaste farbror

Det luktade traktor längs hela maneten och den jordgubbsfärgade trottoaren satte fast ett lås runt fågelskrämman tills flaggstången packade toaletten och slängde den över axeln i samband med påsken i november. Fem fagra fuskare tände eld på svansen och kastade ut lanthandeln på tungan till framfarten av Venus. kiss i lådan var det inte då utan sen, utanför folkabussens barriär av tomatpuré i en balja som hette Marit men bara när hon hade en morot som kjol. Minglade vidaree men tappade farten alltså på engelska. Först av allt skulle jag ju säga att kastanjen av plast var inte med i midsommarkransens taniga jaguar av tuggummi rester som kungafamiljen hämtat av stålmannen. Det var dyrt. Rikligt med ilskna åttor tog en genväg tvärs upp mot sängen till vänster som hade tappat foten mellan tårna där jag undrade om jag var galen ett tag men jag gick vidare med att stolen hade bara immat igen och snart kommer en hel hjord med sandkorn som har fibromylagi i ett slott av oanvända skridskor. ALLT ÄR JU RELATIVT! KAN NI INTE FÖRSTÅ DET BARA! Så slipper jag säga nånting igen till snubben under stubben jag inte talade samma språk som så när jag sa FÄRS ramlade himmlen upp fast för ner, beror ju på vad som är upp och ner och om det ens finns! Det var jag som började med det.

mutterkaka i galonbyxor får en nakenshock

griseknoa skulle ju faktiskt önska sig en brödkavel till jul för han fick bara två små fiskögon av dagisfröken när han trodde han var 4 år men glömde att sparka av sparkdräkten när han satt på ett konkelbär sent i april under julbordets sena smörgåstal av fröken purjo i hammoken som hänger i fönsterluckan under granriset du piskade mig med när smurfar inte längre var smurfar utan treos i höga hattar i staden när det blåser som en handflata i ansiktet under pride utanför min gympasal ja har i örat o glömde att lipsillen slutat tacka för maten fast ja visste att man borstar inte tänder med frigolit som fastnat i skorsten där alla dansar näck med korvbröd på huvet som blommor knoppar i hårsprays arom glömmde vi allt o alla.

Ärkefienden Sliw gästbögar.. nej gästbloggar, i ett skepp av fingerfärg!

så va de dax...för Pilotjuhanni att för första gången i sitt discoliv försöka lära humaniteten hur man, på fri hand, skriver ner ett par välskrivna rader om en helt navlig eller vanlig vardag, en discodag i ett discoliv alltså! har fått äran att gästblogga?,i det beryktade smuffogrammet!

OCH om jag inte visste bättre så skulle ja aldrig ha försökt att ens beskriva hur detta fläktsystem funkar. men har man väl tagit första tuggan så tror ja säkert att det är nog så svårt att sluta gnida! ja menar, man tar ju allting för givet i dessa dagar o ni vet att ja vet att ni vet att ja vet att dessa dagar är bra!
men nog om de... ja vet inte riktigt hur ja ska börja...eller har ja redan gjort de? klivet ja tog från sängen idag kändes som en spark i framfittan som ja inte ens har!!! likförbannat så känns det så varje dag!
hur kan en säng vara så skön när man inte ens har kött i den? även om kött i dagens ICA är ganska omförpackat så känns det lika torrt för de! well en hund är alltd en hund o en fågel förblir den där stående grillen om han inte blir en snäll örn sen eller en fin dinosaurie! ps. jag behöver en DISCODAMSUGARE! ds. ?
as we speak...hur mår ni? för jag mår fan bra! i den betydelsen att jag inte vet va ja pratar om fast jag vet att ni förstår va ja menar...
o föresten - bli inte förvirrade av namnet "pilotjuhanni" för det är mitt andra låtsasnamn som inte betyder ett skit egentligen
i stort sett har ja lixom inte riktigt hajjat grejjen med blogg , för i mitt huve är det enda bra med de att de rimmar på STOR grogg! de e väl en typ av dagbok man skriver o så vitt ja vet så vare bara tjejer som skrev dagbok när ja va liten!bajsmunnar! även fast ja fortfarande e liten så vill ingen tro de! inte ens mamma.

korvpaket, läppfuktare, klyftfiol! ja namnen är många. men den som tar mitt pris i "dagens ord" är kolestrol-fitta! ja vet inte men de lät kul... akta er, för ni Är verkligen va ni äter!

titta på mig, nu sitter ja här som en riktig korv me brö! nä just, ni kan inte se mig - inte ens höra! ni kan bara läsa mig. som en stängd bok o ett öppet fönster. o ni vet att ja har rätt!

ja vet inte om detta va så kul som ja trodde de skulle vara....för det första så kan ja inte skriva. för det andra så kan ja inte skriva o för det tredje så kan ja inte tälja småkottar i en brusten familj som inte vet att småbarn inte får leka med skitkorvar så länge hundpatrullen inte ser på.som idag! : en liten pojke sitter på en trottoar o leker med sig själv o äter en liten smörgås när plötsligt "föräldrar på stan" dyker upp o får syn på denne lille söte pojk som sitter o leker med sig själv med mackan i handen! va tror ni dessa "föräldrar" säger till den stackars pojken!?
jo! ja ska tala om det för er!
fast lite senare
................................................................................. ....................................................................................................... ....................................................................................................... ......................LITE SENARE :
föräldrar på stan rycker tag i pojken o skriker i hans öra :
"DU FÅR INTE SITTA O ÄTA PÅ TROTTOAREN UNGJÄVEL" pojken tittar med jättemalliga ögon på alla de äldre o svarar MED STOR RÖST :
"KÄRRINGFITTA, JAG ÄTER INTE PÅ TROTTOAREN - JAG ÄTER PÅ MACKAN!"
nu skulle jag iofs kunna spåra ur....som den där tanten som kasta flaskor efter sin son pga en liten elräkning! men eftersom jag bara gästar idag, så låter jag det skrivna ordet balla ur mer sen för nu känner jag hur pulsen i min bakåtkammade fläskLasse rinner ner för låret o snart brister! hur fan ska man avsluta nått sånt här när man bara skriver av farten....MEN NU SÅ! POLEN BRINNER!

och KOM IHÅG MINA BARN:
SLIW ÄR BARA EN LEKSAK!
love n light, kiss me kiss me, do me right!

Malin & Roxie sammarbetar på ett smurfigt sätt. Malin pussar Roxie på kinden och Roxies kind får stånd och deformerar Malins ansikte!



Citronsur illegal packåsna florerade runt garnnystanets illröda backdörr. Fumlade i pepparkaksdegen så det exploderade och flög ekorrar i kopieringsmaskinens magnifika vaniljsås. Jag följde efter bananens galna färd i hörlurens helgalna mörkerkorv. Gnydde som en kamel i danmark och jonglerade med katter i ett stånd av hemstöpta pepparkorn. Talade kort med briljant i ett staket av hål som avdunstade långsamt upp i tentakeln. Kaklet var av guld och jag simmade tvärs över planeten och hade tangatrosor mellan tänderna. I en ubåt dansade lejonen i ett badkar som sa: MU. Kontrakten brann upp och blev till is på diagonalen i analen. Gårdagens tidning spelade ost med stämningsfull trudelutt i ett stjärthål av porslin.


Vi lägger det på ett isblock som är i ryssland och fångar fjärilar på skansen. Under väggen urinerade pokalen på tå brevid skalleper. Mitt skelett var gult som himmelens pantalonger. Vi tackar härmed julmusten för att han läst upp min mattebok och hällde sojasås över himalaya.

Sebbe (snusksmurfen) gästbloggar



fia läppfitta var fast besluten om att få kuk i mun då hon såg kallekuks mega köttfärskuk hängades ur kjolen. det var nog allt en smarrig köttkorv sade hon och tog ett skutt in i hästen rofus skrynkliga analhåla.

köttfärslimpa i ballerinakjol är hos farmor o farfar

fjollan ramla av hakan när han spetsats av en broccoli utan vingar som föll pladask på marken där mackan hade glömt sitt smör å sålt sin själ till pappas bagare utan ben och med mjöl på magen under hundens lilla huvudbonad av påfågeltarmar som ramlat av himmlen när det var skottlossning i byrålådan under trappen där vi gömde alla homofober i rosa läppstift som kastats av ljuskronan utan att säga hejdå när vi dansat hej små grodorna för många gånger runt julgranen fast det var mitt i juni o ja hade plasthanskar på huvet o sa KOOO KOOO KOOO KOO. som en ko på linbana utan go kart hallen i fickan när tv står på högsta volym o alla gapar som att mammas bröstvårta var slut på öl o ingen vill äta min moderkaka under bordet. fan.

Söker yxmördad ballong

Mätte att testikeln var tolv år längre än prussiluskan under femkronan. Tänkte laga mumintrollet men jag åkte bergodalbana i tarmarna på ett monster som filéade alla träsktroll så det skvätte svart och rödprickig pannkakssmet över toalettfönstret. Det började komma igång och tranan mumlade fram till cykeln och sydde en morot av järn som följde efter fuskpälsen vart jag än gick.

RSS 2.0