oh yeah


Trumpeter i fallskärm

Jag vaknade tidigt och stoppade sockorna i soptunnan. Gick ner till fotbollsplanen nere på hörnet och köpte tre bensindunkar med blåbärssoppa. De fem plastkassarna som bor på 27an träffade jag i rulltrappan på vägen hem och vi tryckte på stoppknappen och diskuterade världspolitik. Efter 2 år blev mitt bankomatkort lite trött i benen så då var jag tvungen att gå hem igen. Väl hemma så tyckte jag att det var läge för lite julafton. Jag dukade upp värsta påskmiddagen och bjöd alla små ekorrar på skumpa. Blev ett himla röj den kvällen, Snövit tappade skon och jag menar, det är ju inte hon som ska göra, det är ju askungen! Vi ringde polisen nån gång vid 5 på morgonen men det var ingen som svarade. Vi tog ett bad sen gick vi och la oss.

Skridskor och fresterskor tycker jag är diskriminering mot alla fontänerna som invandrat till vedspisen

Krypen tacklar mitt sinne och sjunger som en stucken blomma på toppen av ett paraply som kastar konstiga djungelbollar på ljusklotet från nordöst. Rikta mig till stearinet så vi kan äta tofflor, det smakar som att slicka på fingervantar. Raka av tegelstenen all gegga och smula tidningen som margarin som är av en konsistens som inte är av denna planet. Torkel Knutsson joggar men kommer aldrig fram till klockan. Tant och skomakare vispas ihop innan grusfågeln glider in på tanden så golvet rasar ihop och blir till en hage i Tanzania

Man får ju va knäpp alltså, bara man inte är dum när man är i Närke

Fanny betalade med underkläder i torpet som hålet höll i filten. Kravmärkt grodslem syns så att oktaven tilltalar mammas moster med fil i örat och trollemor i famnen som en liten kanalbåt. Jag hade en lektion med limmet en arabisk dag i tallkottens tecken. Fruntimmer är som ved, sa abonnemanget till tantens gröna kjol som hade socker och lite hjärtan på sig. Famntag, handtag, örfil eller kiss fanns det att välja mellan i ljusstaken. Det var så vi började äta tomtebloss!

Kristallklart Fotogen Minus Tandtråden



Morgonljuset lockade femton araber till badhuset som hade gått i konkurs pga tivolit i hörnet där de hade julgranskrig så alla grisar fick ont i örat. Jag blev stenad av Dr Doodle och alla som såg att allt var avstängt minimerade kraschen och farmor sydde en torr nål medans Filifjonkan sockrade majonäsen. Trucken på fastlandet luktade tårgas och ryggskott men lejonet var inte nöjd. Pälsfodrad lillfingernagel köpte cdskivor av undervattensbåtarna i tentakeln till nordost.

Gärna, tack!

i min fantasti rullar vi runt bland mjuka korvar. torkar bort alla bekymmer i ett naffs. min nagelteknolog mjuknar tämligen fort. moroten torkar din techno musik i torktumlaren medans jag rullar runt i honung under taket. bollen figurerar i somliga sammanhang genom att vi lägger ihop tusen plus arton och hjular till bankomaten, sen äter vi torra grodor i lagom takt medans Voldemort fiskar i skogen. jag tar fram mitt cd-ställ och musikern ramlar ner i yoghurten och tappar hissen i päronet. imorgon tar jag flyget och landar i det somriga kuddlandet bortom molnen i en himmel av guld. jag tappade tandpetaren. lagom lägereld i sockret av piratskeppet av pannkakor.

RSS 2.0